Web Analytics Made Easy - Statcounter

  امارات از میزبانی انصراف داد و با اینکه کشور‌های ایران، کویت و تایلند برای میزبانی، آمادگی خود را اعلام کردند، اما کنفدراسیون فوتبال آسیا و کمیته فوتسال در تصمیمی که فوتسالی‌ها آن را عجیب می‌خوانند، سومین سال پیاپی قید برگزاری این رقابت‌ها را زد. مسابقاتی که قرار بود گیتی پسند اصفهان به‌عنوان قهرمان سوپرلیگ فوتسال به نمایندگی از کشورمان، چهارمین‌بار در آن حاضر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لغو جام باشگاه‌ها، به‌دلیل کمبود زمان برای برنامه‌ریزی

محمدجواد پاینده مدیر روابط‌عمومی فدراسیون‌فوتبال درخصوص لغو جام باشگاه‌های فوتسال آسیا به خبرنگار ما گفت: درباره میزبانی جام باشگاه‌های فوتسال آسیا لازم است متذکر شویم پس از انصراف امارات، کشور‌های ایران و کویت درخواست میزبانی‌شان را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کردند، اما این تصمیم مسئولان AFC بود که به‌طور کلی رقابت‌ها را لغو کند.

او گفت: فدراسیون فوتبال ایران مقصر لغو جام باشگاه‌های فوتسال آسیا و برگزار نشدن آن در ایران و اصفهان نیست، چون تمام موارد لازم برای گرفتن میزبانی را رعایت کرد.

جام باشگاه‌های فوتسال آسیا فقط ۱۰ سال قدمت دارد و سه سالی می‌شود که به اعتقاد کارشناسان این رشته مورد بی‌لطفی مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفته است.

به گفته مدیر روابط‌عمومی فدراسیون فوتبال، دلیل لغو مسابقات کمبود زمان برای برنامه‌ریزی رقابت‌ها بوده، به این معنا که، چون امارات در فاصله کمی از شروع مسابقات، از میزبانی انصراف داد، AFC فرصت نداشت درخواست‌های میزبانی کشور‌های ایران، تایلند و کویت را بررسی کند و ناچار شد مسابقات سال ۲۰۲۲ را به‌کلی لغو کند.

اعلام آمادگی اصفهان به AFC از طریق فدراسیون‌فوتبال

محمدحسین عراقی‌زاده قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند اصفهان به خبرنگار ما گفت: طبیعتا با توجه به اطلاع قبلی AFC قرار بود امارات میزبانی رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را بر عهده داشته باشد، اما در فروردین به ما اطلاع داده شد که امارات از میزبانی منصرف شده است.

او گفت: پس از آن با هماهنگی‌هایی که در باشگاه گیتی‌پسند با هیئت فوتبال و اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان داشتیم تصمیم گرفتیم درخواست میزبانی از جام باشگا‌ه‌های فوتسال آسیا را به AFC ارسال کنیم.

به گفته قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند اصفهان، با توجه به اینکه قبل‌تر، اصفهان دو دوره میزبانی جام باشگاه‌های فوتبال آسیا را تجربه کرده بود و به این نتیجه رسیدیم که اکنون هم آمادگی میزبانی را دارد، بنابراین از طریق دبیرکل فدراسیون فوتبال درخواست میزبانی رقابت‌ها را به AFC ارسال کردیم.

عراقی‌زاده می‌گوید: پس از آن طبق اخباری که از نشست کمیته فوتبال آسیا به‌گوش رسید متوجه شدیم این رقابت‌ها لغو شده، اما همچنان علت این تصمیم را نمی‌دانیم و باید نظر مسئولان مربوط در کمیته فوتسال آسیا درخصوص این مورد را جویا شد.

دهم فروردین  امارات متحده عربی با ارسال نامه‌ای به کمیته‌اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا از میزبانی مسابقات باشگاه‌های آسیا پا پس کشید و شرایط برای برگزاری این رقابت‌ها را پیچیده کرد.

او معتقد است مهدی تاج به‌عنوان رئیس کمیته فوتسال آسیا باید جوابگوی لغو این رقابت‌ها باشد.

قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند اصفهان می‌گوید: البته آقای تارقلی‌زاده دیگر مسئول ایرانی حاضر در کرسی AFC تلاش زیادی برای برگزاری رقابت‌ها کرد، همانطور که نخستین دوره میزبانی ایران از جام باشگاه‌های فوتسال آسیا توسط او برنامه‌ریزی و برگزار شد.

چهاردهم فروردین سال ۱۴۰۱ بود که گیتی‌پسند اعلام کرد آمادگی میزبانی جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را دارد و قرار بود از بین ایران، کویت و تایلند یک تیم به‌عنوان میزبان انتخاب شود.

کج‌سلیقگی کنفدراسیون فوتبال آسیا تمامی ندارد

به گفته عراقی‌زاده، بدون شک مسئولان AFC باید پاسخگوی لغو مسابقات از جمله جام باشگاه‌های فوتسال آسیا باشند.

او معتقد است  برگزار نشدن رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا در زمانی که تمام مسابقات فوتسال در سایر قاره‌ها در حال برگزاری است به‌دلیل کج‌سلیقگی مسئولان AFC است و بی توجهی آن‌ها به فوتسال است.

قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند اصفهان، می‌گوید: خواه، ناخواه زمانی که رقابت‌های بین‌المللی برگزار، اما در آسیا مسابقات لغو می‌شود، فوتسال قاره کهن افت می‌کند و نباید انتظار داشته باشیم تیم‌های آسیایی در جام‌جهانی موفق عمل کنند.

"مدیران کنفدراسیون فوتبال آسیا در خواب به‌سر می‌برند و برای برگزاری این تورنمنت هیچ‌گونه همتی به‌خرج نمی‌دهند". این را عراقی‌زاده، می‌گوید و یادآوری می‌کند: انصراف امارات از میزبانی مسابقات دلیل نمی‌شود که به‌طور کلی رقابت‌ها لغو شود، قطعاً کشور‌هایی هستند که میزبانی را به بهترین شکل برعهده بگیرند.

به اعتقاد او  اگر مسئولان AFC می‌خواستند مسابقات را برگزار کنند قطعاً این اتفاق رخ می‌داد و با این اتفاقات فوتسال آسیا بدون‌شک روز به روز افت خواهد کرد.

در حالی امارات از میزبانی انصراف داد که بیست‌وپنجم فروردین، زمان قرعه‌کشی جام باشگاه‌های فوتسال آسیا اعلام شده بود و AFC فقط ۱۵ روز برای اعلام میزبان جدید فرصت داشت.

تصمیمات عجیب AFC و بر باد رفتن انگیزه جامعه فوتسال

قائم‌مقام باشگاه گیتی‌پسند معتقد است  اگر بخواهیم طبق روال تمام دنیا پیش برویم دست کم سال آینده باید بازی‌ها برگزار شود، اما اگر با دست‌فرمان AFC جلو برویم قطعاً سال آینده و دوره‌های بعدی نیز به دلایل مختلف مسابقات فوتسال باشگاه‌های آسیا لغو خواهد شد.

عراقی‌زاده در مورد پیامد‌های منفی لغو مداوم جام باشگاه‌های فوتسال آسیا می‌گوید: لیگ ایران از سطح بالایی در فوتسال آسیا و حتی دنیا برخوردار است، باشگاه گیتی‌پسند در سه‌دوره حضورش در جام باشگاه‌های آسیا به فینال راه پیدا کرده؛ اما قطعاً با چنین برخورد‌هایی از جانب AFC باشگاه‌ها دلسرد می‌شوند.

او می‌گوید: باشگاه‌ها وقتی با قهرمانی به رقابت‌های قاره‌ای راه پیدا نمی‌کنند دیگر انگیزه‌ای برایشان نمی‌ماند.

تاج و دوستانش تلاشی برای جامعه فوتسال نمی‌کنند

محمد کشاورز سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان درباره لغو جام باشگاه‌های فوتسال آسیا به خبرنگار ما گفت: خبر لغو جام باشگاه‌های فوتسال آسیا خوشایند نبود، انتظار داشتیم با توجه به حضور آقای تاج در کمیته فوتسال آسیا اتفاقات بهتری برای فوتسال ایران رقم بخورد؛ اما من به‌عنوان یک فوتسالی از ایشان انتظار بیشتری داشتم.

او می‌گوید: وی در قضیه برگزاری جام باشگاه‌های آسیا منفعل عمل کرد و متاسفانه جام باشگاه‌های آسیا لغو شد که این اتفاقات اهالی فوتسال از جمله خود من را آزرده‌خاطر می‌کند.

برخی کارشناسان می‌گویند: جام باشگا ه‌های فوتسال آسیا در همان زمان اعلام انصراف امارات از میزبانی لغو شده و درخواست میزبانی ایران، کویت و تایلند روی کاغذ مانده و هیچ تلاشی برای انتخاب میزبان از طرف کمیته‌اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا نشده است.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان که مسئولان ایرانی حاضر در کنفدراسیون فوتبال آسیا را برای استیفای حق ایران کم کار می‌داند معتقد است: تاج و سایر همکارانشان باید پافشاری بیشتری برای برگزاری جام باشگاه‌های فوتبال آسیا می‌کردند و تا جایی که اطلاع دارم دلیل استعفای تارقلی‌زاده از کمیته فوتسال آسیا همین مسئله بوده و مشخص می‌شود که او به‌شدت پیگیر برگزاری مسابقات بوده، ولی کمیته فوتسال آسیا تلاشی نکرده است.

کشاورز می‌گوید: ریاست کمیته فوتسال آسیا پست کمی نیست و تاج می‌توانست شدت عمل بیشتری به خرج بدهد تا کمیته برگزاری را به مسابقات راضی کند و این توانایی را هم داشت، اما چنین کاری نکرد و خودش را درگیر این بحث نکرد.

به اعتقاد او زمانی که امارات به‌هر دلیلی از میزبانی منصرف شد و ایران به سرعت درخواست میزبانی داد کمیته فوتسال آسیا و شخص آقای تاج باید بقیه افراد را متقاعد می‌کردند که جایگزینی به‌سرعت صورت بگیرد و این رقابت‌ها برگزار شود.

به‌دنبال لغو جام باشگاه‌های فوتسال آسیا و انتقاد‌های جامعه فوتسال به این تصمیم، علی تارقلی‌زاده مدیرفنی و رئیس دپارتمان فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا از سمت خود استعفا کرد.

فوتسال ایران، فوق‌العاده در دانش و افتضاح در مدیریت!

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان می‌گوید: تمام کشور‌هایی که درخواست میزبانی مسابقات را داده بودند در گذشته هم چنین شرایطی را تجربه کردند و کشور‌های نابلدی در این حوزه نبودند، اما در نهایت تصمیم دیگری گرفته شد.

فوتسال ایران جزو بهترین‌های دنیا و تیم‌ملی کشورمان، بهترین تیم فوتسال آسیا است؛ این را کشاور می‌گوید و اضافه می‌کند: زمانی که در حوزه فنی چنین قدرتی داریم انتظار می‌رود در حوزه‌های مدیریتی هم گام‌های بلندی برای فوتسالمان برداشته شود؛ ای‌کاش در حوزه مدیریتی مانند حوزه فنی در سطح بین‌المللی بودیم.

به گفته او مسابقات آسیایی باشگاه‌های والیبال بدون دردسر برگزار شد و این یعنی لغو جام باشگاه‌های آسیا تصمیمی کاملاً مدیریتی است و، چون مدیران والیبالی مصرانه برای برگزاری بازی‌ها تلاش کردند مسابقات بدون مشکل برگزار شد.

جام باشگاه‌های والیبال آسیا اواخر اردیبهشت به‌میزبانی باشگاه پیکان در تهران بدون هیچ‌گونه اتفاق خاصی برگزار شد و پیکان، نماینده کشورمان به قهرمانی مسابقات رسید.

سرمربی تیم فوتسال گیتی‌پسند اصفهان می‌گوید: کرونا نیز به‌شدت کاهش یافته و نمی‌توان بیم از شدت گرفتن آن را دلیل لغو مسابقات دانست.

آبان امسال، جام‌جهانی ۲۰۲۲ در قطر برگزار خواهد شد و کنفدراسیون فوتبال آسیا با تمام قوا به‌دنبال میزبانی آبرومندانه از ۳۲ تیم جهان است.

جام باشگاه‌های فوتسال آسیا قربانی جام‌جهانی!

کشاورز می‌گوید: تصور من این است که آسیا به‌شدت درگیر جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر است و شنیده‌های ما اینگونه است که برای AFC برگزاری جا‌م‌جهانی به بهترین شکل‌ممکن بسیار اهمیت دارد و تمرکز کاملاً روی آن است.

او ابراز امیدواری کرد: در سال‌ها و دوره‌های آینده بازی‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا برگزار شود، چون برگزاری این رقابت‌ها کمک زیادی به پیشرفت فوتسال آسیا می‌کند و به بیشتر باشگاه‌ها انگیزه می‌دهد.

نابودی باشگاه‌های فوتسال با تصمیمات نادرست AFC

حسین شمس سرمربی پیشین تیم‌ملی فوتسال ایران لغو پیاپی رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را دلسرد کننده می‌داند و می‌گوید: به‌دنبال انصراف امارات از میزبانی مسابقات، باشگاه الکویت هم به کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه‌ای ارسال و اعلام کناره گیری کرد.

او می‌گوید: این تیم سه سال است که قهرمان لیگ برتر کویت شده و با لغو بازی‌های باشگاه‌های آسیای امسال، انگیزه خود را از دست داد. باید به گیتی‌پسند آفرین گفت که با تمام ناملایمات باز هم با جدیت و انگیزه فراوان در فوتسال فعالیت می‌کند.

فوتسال، بدون پشتوانه در آسیا

سرمربی پیشین تیم‌ملی فوتسال درخصوص هزینه برگزاری مسابقات هم می‌گوید: کنفدراسیون فوتبال آسیا باید مبلغی به میزبان جام باشگاه‌ها پرداخت کند، اما AFC این پول را ذخیره کرده تا برای جام‌جهانی قطر هزینه کند.

شمس معتقد است  فوتسال برای کنفدراسیون فوتبال آسیا اصلاً در اولویت قرار نیست و پشتیبانی ندارد، بعید نیست که با این رویکرد جام ملت‌های آسیا هم لغو شود.

به باور او، مهدی تاج عکس‌العملی درخصوص اتفاقات اخیر از خود نشان نمی‌دهد و این موضوع جای تأسف دارد.

این کارشناس و پیشکسوت فوتسال می‌گوید: امیدوارم فردی بر کرسی کنفدراسیون فوتبال آسیا بنشیند که فوتسالی باشد و به برگزاری رقابت‌هایی همچون فوتبال بانوان آسیا، جام باشگاه‌های فوتسال و مسابقات جوانان کمک کند.

در روز‌های گذشته، حسن کامرانی‌فر دبیرکل فدراسیون فوتبال، پیشنهاد برگزاری رقابت‌های هشت جانبه را مطرح کرده و قرار است پس از برگزاری مجمع‌عمومی فدراسیون فوتبال در تاریخ دهم خرداد، رقابتی شبیه به جام باشگاه‌های آسیا با حضور دو تیم ایرانی و چند تیم از کشور‌هایی از جمله کویت، تایلند و عراق که با برگزار نشدن بازی‌ها متضرر شدند در ایران برگزار شود.

البته این طرح هنوز در هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال مطرح نشده و از طرفی آینده رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون هم مشخص نیست تا درخصوص مورد موافقت قرارگرفتن این طرح تصمیم گرفته شود.

در هفته‌های پیش‌رو باید منتظر تشکیل مجمع‌عمومی فدراسیون باشیم تا از بلاتکلیفی دربیاید و به جامعه فوتسال نیز سروسامانی ببخشد. هرچند برگزاری این تورنمنت هیچ ارتباطی به جام باشگاه‌های فوتسال آسیا ندارد.

گزارش از علی کریمی

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فوتسال قهرمانی آسیا گیتی پسند اصفهان جام جهانی قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا

به گزارش خبرنگار مهر، بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۴ فوتسال از ۱۴ سپتامبر (۲۴ شهریور) تا ۶ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۵ مهر) به میزبانی کشور ازبکستان برگزار می‌شود و ۲۴ تیم به رقابت با هم خواهند پرداخت. قرعه کشی این رقابت‌ها ۶ خرداد در شهر سمرقند برگزار خواهد شد.

بر این اساس تیم ملی ازبکستان به عنوان میزبان در کنار ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان ۵ تیم آسیایی حاضر در جام جهانی را تشکیل می‌دهند.

۲۴ تیم حاضر در این رقابت‌ها به شرح زیر است:

میزبان: ازبکستان به عنوان میزبان‌
آسیا: ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان
آفریقا: آنگولا، لیبی، مراکش
کونکاکاف: کاستاریکا، کوبا، گواتمالا، پاناما
آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، پاراگوئه، ونزوئلا
اقیانوسیه: نیوزلند
اروپا: کرواسی، فرانسه، قزاقستان، هلند، پرتغال، اسپانیا، اوکراین

سیدبندی این دوره از مسابقات به شرح زیر است:
سید یک: ازبکستان- برزیل- اسپانیا - آرژانتین - پرتغال و ایران
سید دو: قزاقستان - پاراگوئه - اوکراین - مراکش - تایلند و پاناما
سید سه: کاستاریکا - گواتمالا - ونزوئلا - نیوزیلند - کوبا و لیبی
سید چهار: افغانستان - آنگولا - کرواسی - فرانسه - هلند و تاجیکستان

فرمت برگزاری جام جهانی ازبکستان ۲۰۲۴
۲۴ کشور در ۶ گروه ۴ تیمی قرار خواهند گرفت. دو تیم برتر هر گروه به همراه چهار تیم برتر رتبه‌های سوم به مرحله حذفی راه خواهند یافت. پس از آن، مرحله یک‌هشتم، یک‌چهارم، نیمه‌نهایی، رده‌بندی و فینال برگزار می‌شود.

تیم‌های اسپانیا، برزیل و آرژانتین با ۱۰ دوره حضور بیشترین تجربه را در این مسابقات دارند و سپس تیم ملی ایران با ۹ دوره حضور با تجربه ترین تیم این مسابقات است.

تیم‌های افغانستان، تاجیکستان، فرانسه و نیوزلند نخستین حضور خود را در جام جهانی تجربه خواهند کرد.

قهرمانان ادوار گذشته:

۱۹۸۹: برزیل
۱۹۹۲: برزیل
۱۹۹۶: برزیل
۲۰۰۰: اسپانیا
۲۰۰۴: اسپانیا
۲۰۰۸: برزیل
۲۰۱۲: برزیل
۲۰۱۶: آرژانتین
۲۰۲۱: پرتغال

یکی از نکات قابل توجه در خصوص جام جهانی ۲۰۲۴ غیبت تیم ملی فوتسال روسیه است که سابقه قهرمانی در این مسابقات را دارد و یکی از قدرتمندترین تیم‌های فوتسال جهان است. فیفا این کشور را به علت جنگ روسیه و اوکراین از حضور در جام جهانی منع کرده است. تیم ملی فوتسال ایتالیا هم که یکی از قدرت‌های برتر فوتسال جهان است نتوانست جواز حضور در این بازی‌ها را کسب کند.

تیم ملی فوتسال برزیل

مربی: مارکینیوس خاویر
بازیکنان کلیدی: دایگو، لئاندرو لینو، پیتو
نام مستعار: سلسائو

تاریخچه حضور در جام جهانی:
۹ حضور، ۵۷ برد، ۶ مساوی، ۴ باخت
بهترین برد: گواتمالا ۲ - برزیل ۲۹ (۲۰۰۰)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۳ - آمریکا ۵ (۱۹۸۹)
بهترین گلزن: فالکائو (۴۸ گل)
بهترین عملکرد: قهرمانی در سال‌های ۱۹۸۹، ۱۹۹۲، ۱۹۹۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۲

تیم ملی فوتسال پرتغال
مربی: خورخه براز
بازیکنان کلیدی: آندره کوئیلو، زیکی ته، پانی وارلا
نام مستعار: A Seleção das Quinas
تاریخچه حضور در جام جهانی:
۶ حضور، ۲۲ برد ، ۶ مساوی، ۹ باخت
بهترین برد: پاناما صفر - پرتغال ۹ (۲۰۱۶)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۸ - پرتغال صفر (۲۰۰۰)
بهترین گلزن: ریکاردینیو (۲۲ گل)
بهترین عملکرد: کسب عنوان قهرمانی در سال ۲۰۲۱

تیم ملی فوتسال اسپانیا
مربی: فده ویدال
بازیکنان کلیدی: چینو، آدولفو فرناندز، میگل ملادو
نام مستعار: لاروخا

تاریخچه حضور در جام جهانی:
۹ حضور، ۴۸ برد، ۵ تساوی، ۸ باخت
بهترین برد: چین تایپه صفر - اسپانیا ۱۰ (۲۰۰۴)
سنگین‌ترین شکست: روسیه ۶ - اسپانیا ۲ (۲۰۱۶)
بهترین گلزن: خاوی رودریگز (۱۸ گل)
بهترین عملکرد: کسب عنوان قهرمانی در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴

تیم ملی فوتسال آرژانتین
مربی: ماتیاس لوکویکس
بازیکنان کلیدی: نیکو سارمینتو، لوکاس تریپودی، کیکی واپوراکی
نام مستعار: لا آلبی سلسته

تاریخچه حضور در جام جهانی:
۹ حضور، ۳۰ برد، ۷ مساوی، ۱۸ باخت
بهترین برد: آرژانتین ۱۱ - آمریکا صفر (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: روسیه ۷ - آرژانتین یک (۲۰۰۰)
بهترین گلزن: کریستین بوروتو (۱۳ گل)
بهترین عملکرد: کسب عنوان قهرمانی در سال ۲۰۱۶

تیم ملی فوتسال ایران
مربی: وحید شمسایی
بازیکنان اصلی: اصغر حسن زاده، مسلم اولادقباد، حسین طیبی
نام مستعار: تیم ملی، یوزه‌ای ایرانی
تاریخچه حضور در جام جهانی
۸ حضور، ۱۹ برد، ۶ مساوی، ۱۵ باخت
بزرگترین برد: ایران ۷ - کوبا یک (۱۹۹۶)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۸ - ایران ۳ (۱۹۹۶)
بهترین گلزن: سعید رجبی شیرازی (۱۷ گل)
بهترین عملکرد: مقام سوم (۲۰۱۶)

تیم ملی فوتسال افغانستان
مربی: مجید مرتضایی
بازیکنان کلیدی: محمدجواد صفری، اکبر کاظمی، مهدی نوروزی
نام مستعار: شیرهای خراسان
تاریخچه حضور در جام جهانی:
افغانستان نخستین حضور در جام جهانی را تجربه خواهد کرد.

تیم ملی فوتسال آنگولا
مربی: مارکوس آنتونس
بازیکنان کلیدی: برائولیو، چیکو، هلبر
نام مستعار: شاخ‌بلند شبدیز
تاریخچه حضور در جام جهانی
یک حضور (۲۰۲۱)، صفر برد، صفر تساوی، ۳ باخت
سنگین‌ترین شکست: آنگولا ۴ - ژاپن ۸ (۲۰۲۱)
بهترین گلزن: گوگا (۳ گل)
بهترین عملکرد: حذف از مرحله گروهی در سال ۲۰۲۱

تیم ملی فوتسال کاستاریکا
مربی: الکس راموس
بازیکنان کلیدی: مینور کابالستا، دیگو چاواریا، میلینتون تیجرینو
نام مستعار: La Sele، Los Ticos
تاریخچه حضور در جام جهانی
۵ حضور، ۴ برد، یک مساوی، ۱۱ باخت
بهترین برد: استرالیا ۲- کاستاریکا ۶ (۲۰۰۰)، کاستاریکا ۶ - لیتوانی ۲ (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۱۵ - کاستاریکا یک (۱۹۹۲)
بهترین گلزنان: ادین کوبیلو، دیگو سولیس (۵ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۱۶

تیم ملی فوتسال کرواسی
مربی: مارینکو ماورویچ
بازیکنان اصلی: فرانکو یلوچیچ، داریو مارینوویچ، لوکا پریک
نام مستعار: مینی بلیزر
تاریخچه حضور در جام جهانی: یک حضور، ۳ برد، صفر تساوی، ۳ باخت
بهترین برد: کرواسی ۶- استرالیا صفر (۲۰۰۰)
سنگین‌ترین شکست: اسپانیا ۵ - کرواسی صفر (۲۰۰۰)
بهترین گلزن: روبرت گردویچ (۵ گل)
بهترین عملکرد: کسب عنوان دوم در مرحله گروهی (۲۰۰۰)

تیم ملی فوتسال کوبا
مربی: اوسل والدیویا
بازیکنان کلیدی: جاناتان هرناندز، ایدوان مارتینز، کوین روئدا
نام مستعار: شیرهای کارائیب

تاریخچه حضور در جام جهانی:
۵ حضور، یک برد، صفر تساوی، ۱۵ باخت
بهترین برد: کوبا ۱۰ - جزایر سلیمان ۲ (۲۰۰۸)
سنگین‌ترین شکست: کوبا صفر - برزیل ۱۸ (۱۹۹۶)
بهترین گلزن: ادواردو مورالس (۵ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله گروهی

تیم ملی فوتسال فرانسه
مربی: رافائل رینود
بازیکنان کلیدی: عبدالصمد محمد، سهیل موحودین، مامادو ترائوره
نام مستعار: آبی‌ها
تاریخچه حضور در جام جهانی
فرانسه نخستین حضور در جام جهانی را تجربه خواهد کرد.

تیم ملی فوتسال گواتمالا
مربی: ادواردو استرادا
بازیکنان کلیدی: روبرتو آلوارادو، پاتریک رویز، ماروین سندووال
نام مستعار: لا آزول و بلانکو

تاریخچه حضور در جام جهانی: ۵ حضور، ۵ برد، صفر تساوی، ۱۱ باخت
بهترین برد: چین یک - گواتمالا ۱۰
سنگین‌ترین شکست: گواتمالا ۲ - برزیل ۲۹
بهترین گلزن: اریک آسودو (۵ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله گروهی

تیم ملی فوتسال قزاقستان
مربی: کاکا
بازیکنان کلیدی: داگلاس جونیور، لئو هیگویتا، تاینان
نام مستعار: شاهین‌ها
تاریخچه حضور در جام جهانی: ۳ حضور، ۶ برد، ۲ مساوی، ۶ باخت
بهترین برد: قزاقستان ۱۰- جزایر سلیمان صفر (۲۰۱۶)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۱۲ - قزاقستان یک (۲۰۰۰)
بهترین گلزن: داگلاس جونیور (۷ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله نیمه نهایی (۲۰۲۱)

تیم ملی فوتسال لیبی
مربی: ریکاردو اینیگز
بازیکنان کلیدی: محمود عبد الوهاب، محمد سعید، علی شوشان
نام مستعار: شوالیه‌های مدیترانه

تاریخچه حضور در جام جهانی: ۲ بار حضور، صفر برد، یک مساوی، ۶ باخت
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۱۳ - لیبی صفر (۲۰۱۲)
بهترین گلزن: محمد رحوما (۵ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله گروهی

تیم ملی فوتسال مراکش
مربی: هیچام دیگویگ
بازیکنان کلیدی: بلال باکالی، صوفیان شرائوی، صوفیان المسرار
نام مستعار: شیرهای اطلس
تاریخچه جام جهانی: ۳ حضور، ۲ برد، ۲ مساوی، ۷ باخت
بهترین برد: مراکش ۶ - جزایر سلیمان صفر (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: پاناما ۸ - مراکش ۳ (۲۰۱۲)
بهترین گلزن: عادل هابیل (۵ گل)
بهترین عملکرد: یک چهارم نهایی (۲۰۲۱)

تیم ملی فوتسال هلند
مربی: مارکوس آنتونس
بازیکنان کلیدی: ایوب بوخاری، مانوئل کوییک، کریم موسوی
نام مستعار: ماشین نارنجی
تاریخچه حضور در جام جهانی: ۴ حضور، ۱۲ برد، ۵ تساوی، ۹ باخت
بهترین برد: هلند ۶ - تایلند یک (۲۰۰۰)
سنگین‌ترین شکست: هلند صفر - اسپانیا ۷ (۲۰۰۰)
بهترین گلزن: هنی لتینک (۱۵ گل)
بهترین عملکرد: کسب عنوان نایب قهرمانی (۱۹۸۹)

تیم ملی فوتسال نیوزلند
مربی: ماروین ایکینز
بازیکنان کلیدی: جوردی دیتفورت، همیش گری، دیلن مانیکوم
نام مستعار: سفیدپوشان
تاریخچه جام جهانی: نیوزلند هرگز در این مسابقات شرکت نکرده است.

تیم ملی فوتسال پاناما
مربی: الکس دل روزاریو
بازیکنان کلیدی: آلفونسو ماکوئنسی، ابدیل اورتیز، خامه پنالوزا
نام مستعار: Los Canaleros (اشاره به کانال پاناما)
تاریخچه حضور در جام جهانی: ۳ حضور، ۲ برد، صفر تساوی، ۸ باخت
بهترین برد: پاناما ۸ - مراکش ۳ (۲۰۱۲)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۱۶ - پاناما صفر (۲۰۱۲)
بهترین گلزن: ابدیل کسترلون، فرناندو منا (۴ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۱۲

تیم ملی فوتسال پاراگوئه
مربی: کارلوس چیلاورت
بازیکنان کلیدی: دامیان مارهکو، آلن روخاس، خاویر سالاس
نام مستعار: La Albirroja، Los Guaraníes
تاریخچه حضور در جام جهانی: ۷ حضور، ۱۲ برد، ۵ تساوی، ۱۵ باخت
بهترین برد: تایلند صفر - پاراگوئه ۸
سنگین‌ترین شکست: آرژانتین ۶ - پاراگوئه یک (۲۰۲۱)
بهترین گلزن: رنه ایلالبا (۱۱ گل)
بهترین نتیجه: حضور در مرحله یک چهارم نهایی (۲۰۱۶)

تیم ملی فوتسال تاجیکستان
مربی: پایراو وهیدوف
بازیکنان کلیدی: فیروز بکمورودوف، دلشد سالوموف، فیضعلی سردوروف
نام مستعار: شیرهای پارسی
تاریخچه حضور در جام جهانی: تاجیکستان هرگز در این مسابقات شرکت نکرده است.

تیم ملی فوتسال تایلند
مربی: میگل رودریگو
بازیکنان کلیدی: محمد اسامانموسا، آروت سنبات، سوفاووت توئانکلانگ
نام مستعار: فیل‌های جنگی

تاریخچه حضور در جام جهانی: ۶ حضور ،۶ برد، یک مساوی، ۱۵ باخت
بهترین برد: جزایر سلیمان ۴ - تایلند ۹ (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۹ - تایلند یک (۲۰۰۴)، تایلند صفر -پاراگوئه ۸ (۲۰۰۸)
بهترین گلزن: سوفوت تئانکلانگ (۱۲ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله یک هشتم نهایی در سال‌های ۲۰۱۲، ۲۰۱۶، ۲۰۲۱

تیم ملی فوتسال اوکراین
مربی: الکساندر کوسنکو
بازیکنان کلیدی: ایهور کورسون، پترو شوتورما، نظر شوید
نام مستعار: زرد و آبی پوشان

تاریخچه حضور در جام جهانی: ۵ حضور، ۱۴ برد، ۵ تساوی، ۱۱ باخت
بهترین برد: استرالیا ۲ - اوکراین ۱۱ (۱۹۹۶)
سنگین‌ترین شکست: برزیل ۶ - اوکراین صفر (۲۰۰۴)
بهترین گلزن: الکساندر موسکالیوک (۱۰ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله نیمه نهایی (۱۹۹۶)

تیم ملی فوتسال ازبکستان
مربی: خوزه ونانسیو لوپز
بازیکنان کلیدی: داورون چوریف، ایلخومجون خمرویف، خسن الدین نیشونوف
نام مستعار: گرگ‌های سفید

تاریخچه حضور در جام جهانی: ۲ حضور، یک برد، یک مساوی، ۵ باخت
بهترین برد: مصر ۱ - ازبکستان ۲ (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: پرتغال ۵ - ازبکستان یک (۲۰۱۶)
بهترین گلزن: اختیار روپیف (۴ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۲۱

تیم ملی فوتسال ونزوئلا
مربی: رابینسون رومرو
بازیکنان کلیدی: کوین بریسنو، ویلمر کابارکاس، ژان تروخیلو
نام مستعار: لا وینوتینتو

تاریخچه حضور در جام جهانی: یک حضور، ۲ برد، یک مساوی، یک باخت
بهترین برد: لیتوانی ۱ - ونزوئلا ۲(۲۰۲۱)، کاستاریکا صفر - ونزوئلا یک (۲۰۲۱)
سنگین‌ترین شکست: ونزوئلا ۲ - مراکش ۳
بهترین گلزن: آلفردو ویدال (۲ گل)
بهترین عملکرد: حضور در مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۲۱

کد خبر 6093488

دیگر خبرها

  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • فوتسال آسیا باید مجسمه وحید شمسایی را بسازد
  • قهرمانی کشتی گیر مهریزی در مسابقات مرحله نهایی
  • کشتی گیر مهریزی قهرمان ایران شد
  • تدابیر ویژه باشگاه نساجی مازندران برای دیدار با پرسپولیس
  • ستاره تیم ملی: نه قرمز و نه آبی، من طرفدار تراکتورسازی هستم
  • اردوی پایانی تیم ملی هاکی بانوان برای حضور در قهرمانی آسیا
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • کاکائو: مدرسه فوتسال ایران را می‌ستایم/با یک اشتباه حذف شدیم